Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Министър Иван Шишков: Държавата няма да остане без пътно поддържане

Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков прие символично "ключа на МРРБ" от своя предшественик Гроздан Караджов.

Ще продължим добрите практики на Министерството на регионалното развитие и благоустройството - на предишния кабинет и на служебните кабинети. Ще има надграждане. Това каза служебният министър арх. Иван Шишков, който на церемония в регионалното ведомство прие поста от своя предшественик Гроздан Караджов.

"Надявам се да намерим в напреднал етап всички неща, за които говорихме преди седем месеца с г-н Караджов, и да продължим в конструктивна посока в бъдеще", подчерта Шишков.

На въпрос за най-важните задачи той отбеляза, че очевидно има проблем с пътните фирми, но трябва да се запознае в дълбочина с него, за да бъде намерено правилното и законосъобразно решение. Министърът бе категоричен, че със сигурност държавата няма да остане без пътно поддържане. И допълни, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството има и други важни приоритети, по които трябва бързо да се работи.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във