Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Министрите ще обсъдят промени в Закона за обществените поръчки

Редовното правителствено заседание ще се проведе от 10 часа, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. В предварителния дневен ред има 20 точки.

Министрите ще разгледат проект на решение за одобряване на закон за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки. Документът е внесен от министъра на финансите Владислав Горанов.

Сред точките за обсъждане е и проект на решение за одобряване на проект на закон за изменение и допълнение на Закона за защита на потребителите, който е внесен от министърът на икономиката Емил Караниколов.

Министърът на финансите Владислав Горанов е внесъл и проект на решение за приемане на дългосрочна инвестиционна политика на Държавния фонд за гарантиране устойчивостта на държавната пенсионна система (т. нар. Сребърен фонд) и на средносрочна стратегия за инвестиране на средствата на Държавния фонд за  гарантиране устойчивостта на държавната пенсионна система за периода 2020-2022 година.

 В дневния ред е и проект на постановление за определяне размера на линията за бедност за страната за 2020 година, внесен от министъра на труда и социалната политика.

Facebook logo
Бъдете с нас и във