Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Министрите ще обсъдят промени в Наказателно-процесуалния Кодекс

В предварителния дневен ред, при който ще заседава Министерският съвет, са включени 17 точки, съобщиха от правителствения пресцентър. Заседанието ще се проведе дистанционно чрез конферентна връзка.

Министрите ще вземат решение за действия за осигуряване на дългосрочната стабилност на водоснабдяването на Столичната община. Вносители на предложението са министърът на регионалното развитие и благоустройството, министърът на околната среда и водите и министърът на икономиката.

Ще се обсъди и доклад на министъра на финансите за резултатите от трансакцията за емитиране на облигации на международните капиталови пазари и за одобряване на свързаните с трансакцията мандатно писмо с банките-мениджъри, договор за подписка, писма за ангажиране на правния консултант и писмо за назначаване на представител за връчване на документи. Документът е внесен от министъра на финансите.

В дневния ред и проект на решение за възлагане на директора на Агенция "Митници" да сключи договор за покупка на имот в полза на държавата. Вносител е министърът на финансите. 

Правителството ще обсъди проект на закон за изменение и допълнение на Закона за юридическите лица с нестопанска цел, който е внесен от министъра на правосъдието.

Проект на Закон за изменение  и допълнение на Наказателно-процесуалния Кодекс е внесен от министъра на правосъдието. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във