Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Мегамолът в Пловдив отваря на 22 ноември

Търговският център Plovdiv Plaza ще отвори врати на 22 ноември. В него ще бъдат разположени търговски обекти на световноизвестни марки като Zara, H&M, ИКЕА, LC Waikiki.

В следващите месеци гамата от брандове ще бъде разширена с обекти на Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, ССС Shoes&Bags, LC Waikiki и H&M, както и  International Celebrity Brands (ICB), US Polo, Sergio Barone.

Модната International Celebrity Brand (ICB)  ще открие първия си магазин в България в Plovdiv Plaza, а сред световните брандове, които ще може да се видят там, са JENNIFER LOPEZ, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.

Първи обект в Пловдив ще открие и Massimo Zardi, предлагащ стилни мъжки и дамски обувки, чанти, кожени облекла и аксесоари от естествени материали. Търговският център ще приеме и магазините за аксесоари и бижута Invoke, Imiks и My Silver. С отварянето на търговския център на 22 ноември своя първи магазин в Пловдив ще открие и веригата за часовници SWATCH.

Търговската площ на Plovdiv Plaza е 35 хил. кв. м. В сградата му ще бъде разположен и модерен офис център, който ще разполага с разгъната застроена площ от 12 хил. кв. м, самостоятелен вход с лоби и връзка с мола. Търговският център ще има също три надземни паркоетажа с 1200 места, както и 50 външни паркоместа и 50 в подземен паркинг.

Facebook logo
Бъдете с нас и във