Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Лошата реклама няма, нека пишат, обясни Борисов

Премиерът Бойко Борисов отново подкара джипа и заедно с регионалния министър Петя Аврамова инспектират скоростния път, който трябва да свърже магистрала "Хемус" с Видин. 

"Главният път E-79,ще бъде разширен с две нови платна, със скоростен път'', обясни министър Аврамова.

"Много е красиво, но погледни, само скали, само дерета. Всичко трябва да се взриви и да се махне. Строим европейски пътища! Гледайте какви машини!, До два-три месеца искам Видин, Монтана - всички лотове да работят. Влязат ли машините, вече не ги мисля. Така се осигуряват и работни места, и доходи'', нареди премиерът. 

Премиерът каза пред кмета на Велико Търново Данаил Панов, митрополита на Великотърновската епархия дядо Григорий и още представители на местната власт, които го очакваха, че кръстовища на две нива малко ще се оскъпят участъка от магистрала "Хемус" от Велико Търново до разклона за Плевен и Ловеч, но ще е по-безопасно.

"По-добре като го правим, да го направим като хората, а не само да казваме, че сме го направили! Погледни обхода на Враца - има, ама 2 ленти. А две ленти обход ли е? Тук ще са 4, плюс 2 метра между тях".

Бойко Борисов коментира и настоящата икономическа обстановка.

"Отворихме границите на България 2-3 седмици преди другите държави. Бяхме предпазливи и това ни се отплати. Българската икономика и стопанство заработиха по-рано. Ако някой иска да сравни икономиката на България с Германия и Франция, съжалявам.", каза още премиерът.

За обвиненията на бизнесмена Васил Божков и пуснатия миналата седмица циничен запис, премиерът Борисов обясни, че не се влияе от тези неща. Той посъветва Божков да се прибере у нас и да си плати парите в размер на 700 млн. лева, които дължи на държавата.

"Такива неща могат да ме направят само по-силен. Няма лоша реклама, даже повече такива неща да правят – да пишат, да говорят, да обясняват...'' отговори премиерът. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във