Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Кредит срещу лична карта - с какво спечелиха потребителите

Популярността на бързите кредити и онлайн заемите бързо се разрастна през последните години и всички считаме, че това се дължи на активната им реклама. Истината обаче е, че те имат предимства, които потребителите определят като важни затова ги избират.

Скорост на отпускане на кредит срещу лична карта.

Понякога събитията в живота се случват неочаквано и изискват бърза реакция - по-бърза, от обичайната… Отпускането на кредит срещу лична карта отнема наистина няколко минути и в рамките на ден клиентът може да разполага с пари. Когато става дума за лечение в болница например, този кратък срок е наистина от значение.

Размерът на кредита

Кредитът срещу лична карта обикновено е малък - за няколкостотин лева. Сума, за която не би била одобрена и отпусната навсякъде. Малките суми обикновено позволяват и вноски на седмица, което е подходящ вариант за хора, нуждаещи се от малък заемо до заплата, а не голяма сума за ремонт, например.

Яснота на вноските

Онлайн калкулатор за кредит срещу лична карта е сред най-често ползваните услуги на сайта на easycredit.bg. Това показва, че хората имат нужда от ясна информация за сумата на кредита, вноската по погасяване и срока, както и се интересуват как промяната на един параметър ще промени цялостния размер на кредита. Хората с добра финансова грамотност добре осъзнават цената на тези предимства и не позволяват да попаднат в дългова спирала.

Както за всеки кредит, така и за погасяването на кредита срещу лична карта важат простите правила - сумата по вноската да не надвишава 30% от доходите, да се плаща на време и да се предоговаря в първия момент, в който настъпва ситуация по невъзможност за погасяване на вноските.

Кредити срещу лична карта често се оказват и подходящо за решение за хора, които не могат да докажат история на доходите, защото сега започват работа или свой бизнес. За тях такъв тип кредит е единственият начин да имат достъп до средства, с които да разработят идеята си.

 !Настоящата статия не съдържа професионални съвети и не взима предвид специфични за Вас обстоятелства. При необходимост от професионален съвет се обърнете към специалист.

Facebook logo
Бъдете с нас и във