Банкеръ Daily

Управление и бизнес

"Колиърс" с нов директор "Капиталови пазари" за ЦИЕ

Кевин Търпин

Компанията за диверсифицирани професионални услуги и управление на инвестиции Colliers обяви, че Кевин Търпин е повишен в регионален директор "Капиталови пазари" в Централна и Източна Европа.

Кевин Търпин, досегашен регионален директор на отдел "Проучвания" за региона, има опит в областта на капиталовите пазари в последните 17 години. В новата си роля Кевин ще се фокусира върху по-нататъшното развитие на направлението капиталови пазари на Colliers в Централна и Източна Европа. Компанията предоставя инвестиционни услуги, включващи консултации както от страна на купувача, така и от страна на продавача, търговска и техническа комплексна проверка на портфолио от стратегически инвестиционни услуги.

Назначението на Кевин бележи важна и вълнуваща нова стъпка за Colliers в Централна и Източна Европа и в европейски мащаб. "Сигурен съм, че благодарение на добрите му вазимоотношения с клиенти и познаването на пазара, той ще помогне на текущите ни клиенти инвеститори да се развиват и да вземат правилните стратегически решения, като същевременно привлича нови възможности. Заедно ще предоставим по-разширена и уникална регионална платформа за инвеститорите в по-широк спектър от сектора на недвижимите имоти", заяви Люк Доусън, управляващ директор, "Трансгранични капиталови пазари" на Colliers в Европа, Близкия изток и Африка.

"Опитът на Кевин в стратегическите анализи, класовете активи и географските райони е несравним в региона и ни позволява да предоставим на клиентите уникална и широкообхватна услуга ", коментира Моника Райска-Волинска, изпълнителен директор на Colliers в Централна и Източна Европа.

Кевин Търпин ще работи в тясно сътрудничество с Дорота Височинска-Куздра, ръководител на отдел "Корпоративни финанси и жилищни услуги" за ЦИЕ, чийто екип подпомага клиенти в областта на жилищния сектор, транзакциите и операциите, както и в областта на дълговите и капиталовите консултации.

 "Много се радвам, че поемам тази роля в този момент от кариерата си. Colliers вече разполага с първокласни инвестиционни екипи в Централна и Източна Европа и заедно ще продължим да развиваме нашите възможности и да постигаме възможно най-добрите резултати за нашите клиенти в този регион.  След почти 17 години, прекарани в консултиране на вътрешни и външни клиенти относно пазарите на недвижими имоти в ЦИЕ, с особено нетърпение очаквам да приложа този опит на новата си позиция", казва Кевин Търпин, регионален директор на отдел "Капиталови пазари" в Централна и Източна Европа.

Регионът на Colliers в ЦИЕ вече включва България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във