Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Китайци ще произвеждат маски за лице с българско розово масло

Китайската компания TJK Biological Tech Co. Ltd. е сключила договор за партньорство с българската „Средногорска роза“ ЕООД по време на Международния панаир за малки и средни предприятия – CISMEF`2017 в гр. Гуанджоу, Китай. Споразумението е за производство на маска за лице с колаген и българско розово масло.

Китайската компания е сред най-големите производители на колаген в страната. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира участието на 16 български предприятия в панаира.  Страната ни се представя с национален щанд от 162 кв.м. и с производители в секторите на парфюмeрията и козметиката, натурален пчелен мед, сокове и безалкохолни напитки, вина, плодово-зеленчукови консерви и др. Участието на българските компании се реализира с помощта на китайското правителство, което предоставя безплатно стандартно оборудвани изложбени щандове, осигурява безплатна реклама на националното участие и оказва съдействие при участие в съпътстващите прояви.

Bank of China организира специални срещи за представителите на нашия бизнес с цел осигуряване на подкрепа за експорт на продукция за китайския пазар.

Facebook logo
Бъдете с нас и във