Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Кирил Домусчиев преболедувал коронавируса за седмица

Бизнесменът и председател на КРИБ Кирил Домусчиев обяви, че е преболедувал коронавируса COVID-19. "Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията", сподели Домусчиев на страницата си във Фейсбук. 

На 17 март отново самият Домусчиев съобщи, че е дал положителна проба за коронавирусна инфекция, т.е. излиза, че е успял да се излекува точно за една седмица.

"Искам да благодаря на медицинския екип, който се грижеше за мен и съпругата ми. Изключителни професионалисти! С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от Софиямед, на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки!", добави Домусчиев в публикацията си.

От 23 март болницата "Софиямед", в която бе настанен бизнесментът, функционира нормално, след като се наложи част от нея да бъде поставена под карантина и дезинфектирана, а персоналът от блок-1 - да бъде поставен в изолация.    

Към момента общо потвърдените случаи на COVID-19 в България са 201, от които три смъртни случая и трима излекувани. Нови положителни проби са установени при 7 пациенти в София, двама в Пазарджик и по един в Дупница и Добрич. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във