Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Камарата на строителите стана партньор на европредседателството

Благодаря за ангажираността и съпричастността на Камарата на строителите в България (КСБ), с чието ръководство днес подписахме споразумение за партньорство по повод предстоящото първо Българско председателство на Съвета на ЕС 2018. Това заяви министърът за председателството Лиляна Павлова.

Пред ръководството на КСБ тя посочи, че сега е моментът да представим възможностите на българския бизнес, защото в продължение на шест месеца България ще е под прожекторите на Европа. „При подписването обсъдихме идеи, които ще могат да се реализират и чрез индивидуално партньорство с членовете на Камарата на строителите в България, доказала се не само като основен фактор в строителния сектор на национално ниво, но и като стратегически партньор в международен аспект“, заяви министър Павлова.

„С председателя на Управителния съвет на КСБ инж. Николай Станков и заместник-председателя на Управителния съвет на КСБ Илиян Терзиев обсъдихме също високото ниво на подготовка на българската държава за първото й ротационно председателство на Съвета на ЕС и локациите в София, които ще пленят очакваните 22 000 делегати през първите 6 месеца на 2018 г.“, добави министър Павлова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във