Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Калоян Костадинов е новият зам.-шеф на Фонд „Земеделие“

Калоян Костадинов е новият зам.-шеф на Държавен фонд  „Земеделие“. Той ще отговаря за прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони.

Управителният съвет на фонда гласува днес освобождаването на заместник-изпълнителния директор Атидже Алиева-Вели. Тя подаде оставка за освобождаване от поста след влизането си в Европейския парламент. Управителният съвет избра Калоян Костадинов. 

Константинов е магистър по право. От 2007 г. до 2011 г. е работил като старши експерт дирекция „Обществени поръчки и концесии“ в Комисия за защита на конкуренцията. В периода 2011-2014 г. Костадинов е бил главен юрисконсулт в дирекция „Търговски дружества, нормативно регулиране на системата на културата и обществени поръчки“ в Министерство на културата. От 2014 г. до момента Костадинов работи в ДФ „Земеделие“. От октомври 2014 г. до май 2017 г. е бил главен експерт в дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони“. От 2017 г. до момента е директор на дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони“.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във