Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

ЮПИТЕР Е ОТНОВО В ЧЕЛНИТЕ РЕДИЦИ

Застрахователната компания Юпитер ще открие нови представителства в градовете Стара Загора, Хасково, Сливен и втори офис в Бургас през следващите една-две седмици. Това съобщи за в.БАНКЕРЪ изпълнителният директор на дружеството Ася Аксентиева. В средата на септември официално ще започне работа с клиенти и представителството на застрахователната компания в Плевен. През лятото заработиха клоновете на компанията в Габрово и Шумен, а буквално преди дни - в Пловдив и Варна. Така че през септември клоновете на Юпитер в страната ще станат тридесет и един и компанията завършва успешно тазгодишната си програма, уточнява Ася Аксентиева. Според нея, през 2002 г. Юпитер ще запълни малкото празнини, които й остават, като осигури присъствието си и в Монтана, Враца, Видин и Кюстендил. Мениджърите на застрахователната компания не разкриват безцелно офиси във всеки град, а само там, където смятат, че има добри условия за този бизнес и могат да намерят достатъчно подготвени хора, които да ги представляват.
Освен сериозното разширяване на присъствието си във всички точки на страната мениджърите на Юпитер са подготвили за клиентите си доста нови продукти. Сред тях са Застраховане на експортни кредити, поемане на отговорностите на цялата гама финансови рискове, подлежащи на застраховане, а освен това застраховки за всички видове професионални отговорности. Новите услуги чакат одобрението на застрахователния надзор, след което ще бъдат пуснати на пазара, уточниха застрахователните мениджъри на Юпитер.
За първите осем месеца на тази година премийните приходи на звездния застраховател са близо 8 млн. лева. Този финансов резултат отрежда на компанията престижното 6-о място на пазара. Това е добър атестат за Юпитер и показва, че застрахователното дружество е успяло да се съвземе от сътресенията, които претърпя през миналата година, когато лицензът му бе временно отнет.

Facebook logo
Бъдете с нас и във