Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Интензивен трафик за товарни автомобили към Гърция, Турция и Румъния

На ГКПП Кулата - на границата с Гърция, трафикът е интензивен на изход за леки и товарни автомобили, съобщават от МВР.  

На всички ГКПП - Кулата, Илинден, Маказа, Капитан Петко войвода и Ивайловград, в Гърция се пропускат граждани на ЕС без да им бъде налагана карантина.

Не се извършва преминаване през ГКПП Златоград.

На границата с Република Турция е интензивен трафикът на ГКПП Капитан Андреево и на ГКПП Лесово за товарни автомобили на изход. Възстановено е пропускането на чужди граждани с леки коли, микробуси и автобуси на влизане в Турция.

Интензивен е трафикът на ГКПП Русе и ГКПП Видин за товарни автомобили на изход от България към Румъния.
В северната ни съседка се пропускат български граждани без да им бъде налагана карантина. Възстановено е преминаването на моторни превозни средства през ГКПП Никопол и ГКПП Кардам. Временно е преустановено от румънска страна преминаването на хора и автомобили на граничните пунктове, съпределни на българските Кайнарджа и Крушари. Транзитните товарни автомобили могат да преминат българо-румънската граница само през ГКПП Русе и ГКПП Видин. Товарните автомобили, които превозват стоки от и за Румъния, може да преминават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница.

На ГКПП Калотина трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили към Република Сърбия.

На ГКПП Връшка чука, ГКПП Брегово, ГКПП Стрезимировци и ГКПП Олтоманци трафикът е нормален. Република Сърбия отмени всички наложени ограничения за лицата, желаещи да влязат на територията на страната с леки автомобили, микробуси и автобуси.

На границата с Република Северна Македония на ГКПП Гюешево, ГКПП Станке Лисичково и ГКПП Златарево трафикът на товарни автомобили е нормален. Възстановено  е преминаването на леки коли, микробуси и автобуси през пунктовете, съпределни на ГКПП Златарево и ГКПП Станке Лисичково.

Facebook logo
Бъдете с нас и във