Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

HYUNDAI С НОВ ШОУРУМ ВЪВ ВРАЦА

Нов шоурум на Hyundai отвори врати във Враца. Продажбено-сервизният комплекс започна работа под името Hyundai Враца и ще обслужва областите Монтана, Видин и Плевен. Hyundai Враца е седмият комплекс, открит на територията на страната за изминалите единадесет години от стъпването на марката на българския пазар.
Внушителната сграда заема площ от 5 декара и включва автосалон, разположен на 180 кв.м и автосервиз, оборудван по последни технологии. Продажбено-сервизният комплекс се намира на около един километър от Враца по главен път Е-79 в посока Мездра.
Откриването на шоурума потвърждава дългосрочните намерения на Индустриал Комерс за сериозно развитие и присъствие на Hyundai в национален мащаб. С разширяване на дилърската си мрежа ние гарантираме спазване на високите стандарти на марката в търговската политика и след-продажбеното обслужване, заяви търговският директор на официалния вносител на Hyundai Индустриал Комерс Владимир Еленков.
Един от най-продаваните модели във Враца са високопроходимият Santa Fe, първият представител на i-линията - i-30, както и луксозната Sonata. През 2007 г. в региона са реализирани 39 продажби на автомобили с марката Hyundai, което представлява 3% от общите за страната. За изминалата година Индустриал Комерс отчете 1756 продажби на превозни средства на корейската марка у нас, с което компанията отбеляза ръст от 24% спрямо 2006 г.
Откриването на шоурума във Враца е част от стратегията на Индустриал Комерс за активно разширяване на дистрибуторската мрежа в страната, като до края на годината се очаква да отворят врати нови изложбени салони във Стара Загора, Благоевград, Русе и Велико Търново. През 2008 година се очаква да отвори врати и най-големия автоцентър на Балканите, който се изгражда срещу Бизнес парк София. Проектът включва различни функционални нива, като на две от тях ще се намира автосалонът и сервизът на Hyundai с обща разгъната площ от близо 1 3350 кв.м, чиято инвестиция надхвърля 14 милиона лева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във