Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Горещото футболно лято продължава с EON SPORTS MODE

За спортните фенове в иновативната платформа EON се добавя поддръжка на спортна статистика за още футболни първенства

От този петък, най-популярната за почитателите на спорта функционалност на иновативната телевизионна платформа EON – EON SPORTS MODE – включва и спортна статистика за едни от най-популярните футболни първенства у нас и в Европа. Феновете вече имат достъп не само до срещите, но и до разнообразна специализирана информация, свързана с английската Висша лига, немската Бундеслига, испанската Ла Лига, френската Лига 1, италианската Серия А и българската Първа лига от родния шампионат.

Независимо дали мачът е в реално време или вече е минал, с функцията EON SPORTS MODE почитателите на футбола получават подробни и изчерпателни данни за срещите, съставите на отборите и играчите – рождена дата, позиция на терена, картони, смени и още много. Създадена специално за феновете, авангардната технология позволява и проследяване на статистика в реално време през платформата.

Сред предимствата на EON SPORTS MODE е и лесният достъп – спортните данни са налични чрез отделна икона на екраните на всички устройства, на които потребителите използват EON, както у дома, така и в движение. Телевизор, таблет, лаптоп или телефон – горещото футболно лято е навсякъде с нас. Така EON SPORTS MODE гарантира отлична осведоменост за мачовете с незабавен и лесен достъп до цялостна статистика – картони, удари, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове.

Дори ако почитателите на играта са пропуснали важни срещи, те имат на разположение цялата информация за класиране на отборите от първенството, изиграните мачове, победи, загуби, точки, допуснати и отбелязани голове, голова разлика и др.

Разширяването на списъка с футболни първенства, за които е достъпен EON SPORTS MODE в платформата, е поредната стъпка на Vivacom за предоставяне на изключително изживяване с персонализиран фокус върху нуждите на потребителите. Платформата ЕON, разработена от United Cloud, водещият център за високотехнологични иновации на United Group, се предлага в три удобни пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. Те комбинират премиум функционалности, сред които до 7-дневен ТВ архив на повече от 200 канала, каталог с качествено видео съдържание с над 15 000 заглавия в EON Видеотека, които непрекъснато се обновят, и супербърз интернет. Пакетите осигуряват добавена стойност за потребителите и ги улесняват да изберат варианта, който най-добре отговаря на техните нужди и бюджет.

Facebook logo
Бъдете с нас и във