Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ ПОСЕТИХА ЗК ВИТОША

Вече двама пострадали по време на проведената на 22 август футболна среща между Левски и Галатасарай се обърнаха към нас за обезщетение, съобщи за в.БАНКЕРЪ изпълнителният директор на Витоша живот Георги Георгиев. Компанията застрахова всички зрители на Герена срещу Злополука по време на атрактивния мач. Формално ролята на застрахователна полица играе билетът от футболната среща, а максималното обезщетение, което могат да получат срещу него пострадалите запалянковци, е 2000 лева.
Първият обадил се е със счупени ребра, обясниха от застрахователната компания. Въпросният фен все още е в болница и затова не е представил необходимите документи. Вторият пострадал е бил с комоцио и вече е представил във Витоша живот необходимата медицинска документация. Неговият случай обаче е по-сложен, тъй като злополуката, която е претърпял, е следствие от нанесен побой от полицията. Потърпевшият запалянко ще получи обезщетение, ако докаже, че не е предизвикал по някакъв начин органите на МВР. В противен случай ще си остане само с негативните емоции от мача, обясниха застрахователни експерти.

В последния ден на август изпълнителният директор на ЗК Армеец Николай Сотиров навърши 50 години. Застрахователният мениджър почерпи колегите и приятелите си този понеделник (3 септември) в Централния дом на армията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във