Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Финансиращите институции се срещат с бизнеса

През следващите два дни (28 и 29 септември) Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно с Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея организират Международна конференция "Финансова подкрепа за МСП – SIMExpo 2021".

Целта на форума е повишаване финансовата и инвестиционна култура на малките и средни предприятия, като им предоставят полезна информация за възможностите за развитие чрез ползването на различни финансови и инвестиционни инструменти по достъпен начин. 

В рамките на проявата, финансиращи институции, инвестиционни и гаранционни фондове и инвеститори ще представят своите продукти, насочени към предприемачите.  

Компаниите, които предоставят финансови услуги, ще имат възможност с презентации да представят своите програми и проекти насочени към бизнеса. Ще бъде осигурен и директен контакт с представители на фирмите в рамките на контактна борса с двустранни срещи за запознаване с конкретните финансови възможности съобразени с текущите нужди на предприятието.

Събитието се организира по проект "Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020.

Събитието ще се проведе в София от 10.00 часа.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във