Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Финалът на конкурса „Mr. & Mrs. Икономика“ 2018 е на 4 декември

На 4 декември в Националния дворец на културата ще се проведе официалната церемония по награждаване на отличените в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“, организиран от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „Икономика“.

Конкурсът е предшестван от номинации на кандидати за призовете. Номинациите за наградите в конкурса тази година са 32. Победителите се определят от жури, съставено от членовете на Управителния съвет на КРИБ.

На церемонията ще бъдат отличени предприемачи и мениджъри в 10 различни категории. Ще бъдат връчени награди в следните десет категории: Мистър Икономика, Мисис Икономика, Индустрия, Финанси и застраховане, Търговия и услуги, Транспорт и логистика, ИКТ, аутсорсинг и бизнес процеси, Корпоративна социална отговорност, Консултантски бизнес/услуги, Земеделие и хранителна промишленост.

По традиция победителите в конкурса ще получат статуетката „Рибарят и златната рибка“, изработена от прочутия български скулптор Ставри Калинов, превърнала се в символ на конкурса.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във