Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

ЕВРОИНС ОПРЕДЕЛЯ ИНДИВИДУАЛНИ ЦЕНИ ЗА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ

В офисите на ЕВРОИНС всеки водач на автомобил може да сключва след 20 декември 2005 г. застраховка Гражданска отговорност на цена, определена специално за него. Актюерите на компанията използват програма с над 70 млн. комбинации, в зависимост от индивидуалните особености на водача и на автомобила. Възрастта, шофьорският стаж и допуснатите през последната година ПТП от хората, които управляват автомобила, са най-важни за определяне на рисковия клас на водачите. Целите, за които се използва автомобилът, възрастта му и регионът, в който предимно се движи, също оказват влияние върху цената. Най-често премиите са в рамките от 50 до 150 лв., но са възможни и по-ниски, и по-високи цени. Всички, които някога са били застраховани в ЕВРОИНС, ще получат специални отстъпки, казва Виолета Даракова, изпълнителен директор на компанията.
За водачи, които нямат възможност да отидат до офисите, Гражданска отговорност може да се сключи и чрез застрахователните посредници на ЕВРОИНС. В този случай не се отчитат индивидуалните особености на водача и автомобила. Цената е усреднена и само в ЕВРОИНС не зависи от обема на двигателя. Тя би могла да бъде по-ниска или по-висока от тази, която вземат в офисите. Отстъпки са предвидени за военните, за полицаите и за медиците.
Уникалната застраховка КАСКО за 28 лв. може да се сключи както в офисите на дружеството, така и чрез посредник.
Компанията предлага възможно най-ниските разумни цени, с което гарантира на всеки, избрал за свой застраховател ЕВРОИНС, компетентна консултация и бързо изплащане на обезщетенията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във