Банкеръ Daily

Управление и бизнес

ERP Academy и ВУЗФ дават образователна стипендия на учители

Образователната организация ERP Academy обяви начало на инициатива "Образователна стипендия за учители" с подкрепата на Висше училище по застраховане и финанси и компании от бранша на бизнес софтуера. В проекта могат да участват преподаватели от училища с ИТ и икономически профил от цялата страна.

"Ние вярваме, че технологиите могат да подобрят живота на всеки човек и следваме мисията си да вдъхновяваме хората, да им помагаме да придобиват умения, чрез които да постигат повече всеки ден. Именно това ни подтикна да подадем ръка на учителите, които разбирайки ползите от технологиите и новите подходи в образованието, биха помогнали на учениците да развият правилните умения и да се превърнат в успешни професионалисти", заяви основателят на ERP Academy доц. д-р Наталия Футекова.

Специализираните курсове, включени в инициативата "Образователна стипендия за учители", са част от магистърската програма "Бизнес софтуер и ERP решения", която се реализира от ERP Academy и ВУЗФ. Учителите, които вземат участие в проекта, ще изучават най-новите тенденции в бизнес софтуера, ИТ технологиите, икономиката, маркетинга, продажбите, финансите и управлението на личните данни. Освен това, те ще могат да научат повече за световните практики, методологии и инструментариуми на преподаване, които биха могли да приложат по време на учебните си часове.

ERP Academy е иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия, за да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и информационните технологии. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във