Банкеръ Daily

Управление и бизнес

"Енерго-Про" продължава да разсрочва сметките на затруднени клиенти

С отпадането на извънредното положение "Енерго-Про" възстановява редовния си график за плащане на консумираната електрическа енергия. Всички фактури, издадени след 13 май, ще бъдат с обичайния срок на плащане за битови клиенти, съобщават от дружеството. Процедурата за разсрочване на задълженията обаче остава облекчена и дава възможност при необходимост клиентите да договорят индивидуална схема за плащане на дължимите суми.

С цел гарантиране на стабилността на електроенергийната система "Енерго-Про" призовава за редовно заплащане на месечните задължения, за да няма натрупване на по-големи от обичайните суми и нежелани изключвания на електрозахранването заради неплатени сметки след 24 май.

Ако клиентите желаят да разсрочат задълженията си, те могат да договорят своята индивидуална схема на телефона на дружеството 0700 800 61, да посетят център за обслужване на клиенти или да изпратят имейл на адрес [email protected]

"Енерго-Про" предоставя на своите клиенти и възможност за онлайн разплащания на задълженията за използвана електрическа енергия. На интернет адрес https://vp.energo-pro.bg/ притежателите на дебитни и кредитни карти имат възможност едновременно да проверят размера на своето задължение за консумирана електроенергия и да го платят веднага, сигурно и удобно. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във