Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Диамантите винаги са признак на добър вкус

На церемонията за връчването на наградите Банкер на годината, която ще се състои на 2 декември 2019-а за 26-и път, двама от гостите ще си тръгнат с подарък и с ИСТИНСКИ ДИАМАНТ от Goto Jewellery and Diamonds. 

Goto Jewellery and Diamonds е ювелирен бранд със собствено бижутерийно ателие. Неговите дизайнери  създават специални аксесоари и бижута за едни от най-популярните  личности в страната. По-голяма част от колекциите са изработени от злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Брандът разполага и с разнообразни модели на годежни пръстени и брачни халки.

Goto Jewellery and Diamonds разполага и с богата мъжка колекция часовници и аксесоари, разнообразна Vintage колекция на бижута  уникати и единствена по рода си Baby Collection. Чрез тях, брандът предлага разнообразна палитра от украшения с емоционални  послания, които запечатват безценните мигове на цялото семейство в бижу.

Goto е представител и на едни от най-стилните и известни марки за бижута като Annamaria Cammilli, Cesare Paciotti, Lamborghini, Utopia, Ekan, Maison by Tatiana Faberge, Cameo Italiano, Zancаn.

Facebook logo
Бъдете с нас и във