Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Депутатите ще обсъждат промени в Закона за запасите от нефт и нефтопродукти

В проекта за програма на Народното събрание има включени пет точки. Предстои тя да бъде гласувана на пленарното заседание в четвъртък. Това ще стане, ако се събере необходимия кворум от народни представители.

Предвидено е второ гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България. Вносител: е Министерският съвет (на 3 февруари). Вече е приет на първо гласуване на 4 март. Предстои представяне и разисквания.

Депутати ще направят второ гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за запасите от нефт и нефтопродукти, който е  внесен от Министерския съвет на 15 октомври миналата година. Проектодокументът е приет на първо гласуване на 28 ноември 2019-а. Сега предстои представяне и разисквания.

Ще има второ гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България. Вносител на документа е Министерският съвет (на 3 февруари). Приет на първо гласуване на 4 март).Предстои гласуване.

Предсто и второ гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за запасите от нефт и нефтопродукти, който е внесен от Министерския съвет, (на 15 октомври 2019 г.). Приет на първо гласуване на 28 ноември 2019 г., а сега ще има гласуване.

За петък е предвиден и парламентарен контрол.

Facebook logo
Бъдете с нас и във