Банкеръ Daily

Управление и бизнес

ЦИК възнамерява да похарчи до 50 хил. лв. за разяснителни видеа

Централната избирателна комисия обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за изготвяне аудиовизуални и дигитални материали за провеждане на разяснителната кампания за предстоящите парламентарни избори. Максималната стойност на обществената поръчка е 50 000 леваа.

Откритата процедура цели изработването на пет 30-секундни видеоклипа с елементи на компютърна графика и анимация, както и за изработването на пет аудиоклипа, включително авторска музика или придобиване на авторски права по такава.

Изисква се и изработването на минимум четири аудиовизуални материала, информационни видеоклипове с игрален и графичен дизайн, заснети в студио с продължителност до 120 секунди, с участието на говорителите на ЦИК, жестомимичен превод и текст титри, съдържание и визия в съответствие с Изборния кодекс с правомощията, задълженията и отговорностите на ЦИК.

В тази част на поръчката посочените примерни теми са: гласуване извън страната, Covid мерки, гласуване на карантинирани и болни, начин на гласуване, избирателни списъци и информационен материал за младите хора.

Facebook logo
Бъдете с нас и във