Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Български продукти участват в голямо световно изложение за козметика

Шест български компании представят свои продукти на едно от най-големите изложения в областта на парфюмерията и козметиката в света – COSMOPROF HONG KONG, в Хонконг, Китай.

Събитието е едно от най-значимите мероприятия в световен мащаб в сферата на козметиката, като в последното му издание през 2018 г. са участвали над 2100 изложители от 51 държави. Ежегодно COSMOPROF събира близо 90 000 търговци, специалисти и журналисти от целия свят.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия организира национално участие на изложението. Шестте български предприятия ще представят пред представителите на световната козметична индустрия българско розово и лавандулово масло, както и бяла и цветна козметика от естествени продукти.

Още в първия ден на събитието е регистриран висок интерес към българската продукция от редица професионалисти в сферата, като се провеждат множество В2В срещи. Изложението предлага и богата съпътстваща програма, включваща конкурси и  тематични конференции.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във