Банкеръ Daily

Управление и бизнес

"Български пощи" откри първия си офис в софийското метро

Офисът на "Български пощи" на спирка „Патриарх Евтимий“. Снимка: БГНЕС

"Български пощи" откри първия от четиринайсет офиса на дружеството в софийското метро на станция "Патриарх Евтимий". В тези офиси ще се плащат битови сметки, ще се продават вестници и списания. Работното време е от 7 до 19 часа, в събота - от 8.30 до 13 часа. 

Целта на "Български пощи" е да имат офиси в станциите не само по третия, но и по първия и втория метродиаметър, и това да е в помощ на хората, казва изпълнителният директор на "Български пощи" Деян Дънешки.

"Български пощи" ще изпълнява всичките услуги, които предлага на своите клиенти в последните години - пощенски услуги, куриерски услуги, инкасиране на битови сметки, допълнително като новост ще бъде продажбата на ежедневен и периодичен печат, допълнително сме открили още хиляда офиса, в които нашите клиенти да могат да ползват услугата на нашето куриерско звено", обясни той.

Предстои в следващите два месеца да бъдат открити и другите офиси на "Български пощи" в метростанциите. "В следващите месец, два най-късно, ще бъдат открити всичките 14 офиса", обеща Дънешки.

Facebook logo
Бъдете с нас и във