Банкеръ Daily

Banker engine

Българска роза

S 250 11188f7d dab6 4f87 82d4 2cca5be909d7

Вече 68 години продуктите на "Българска роза" АД - Карлово, са предпочитана марка, която успява да съчетае световните тенденции и качество с уникалността на българската душевност.

Това е едно от първите предприятия, които предлагат парфюмерийно-козметични изделия с участие на собствено производство - етерични масла, ароматични води и растителни екстракти.

Специализираната лаборатория на "Българска роза" АД - Карлово, подбира стриктно единствено и само растения, чиито естествени екстракти са изключително богати на активни съставки, които са в хармония с нашата кожа. Разработените продукти дават решение как да запазим нейния красив и младежки вид, как да изгладим издайническите признаци на възрастта, как да съхраним свежестта й за по-дълго време.

Днес предприятието продължава да усъвършенства традицията и в отговор на съвременните потребности на взискателните си клиенти разработва нови иновативни подходи. Към познатите продукти се добавят и нови асортименти със съдържание на разнообразни природни съставки, а изделията печелят доверие със своята ефективност и стопроцентова безопасност.

 

Bulgarian rose PLC - Karlovo

Industrialna zona 1, 4300 Karlovo, Bulgaria

Tel.: +359 335 95328

 Fax: +359 335 96691

е-mail: [email protected]

www.bulgarianrose.bg

Facebook logo
Бъдете с нас и във