Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Българка е най-добрия СПА мениджър в света

Българка е най-добрия СПА мениджър в света. Надежда Халачева бе избрана на церемония в Санкт Петербург. Победителите се избират чрез онлайн гласуване и изпращане на тайни клиенти в номинираните СПА центрове.

„Беше абсолютна изненада за мен. Това е личен успех. Конкуренцията беше голяма - 75 държави, 250 специалисти в областта. Говорим за СПА центрове в хотели на Малдивите, Гърция, Индия, Индонезия, Австралия. Този успех ми коства малко лично време, но аз обичам това, което правя”, разказа Надежда пред Нова телевизия.

 Това не е първата награда по заслуги за Надежда Халачева. През 2018-а година ръководеният от нея СПА център печели голямата награда за най-добър в света.

„Няма да забравя, когато бях на 24 години и кацнах в Лас Палмас. За първи път пътувах на туристически кораб. Тогава трябваха визи, до мен стояха мои колеги филипинци, индонезийци, беше малко стресово. След няколко години бях вече мениджър на СПА център на кораб”, разказа тя.

След много работа зад граница, Надежда решава да се върне в България. Смята, че именно дългият път, който е извървяла, й помага да бъде добър мениджър.

Facebook logo
Бъдете с нас и във