Банкеръ Daily

Управление и бизнес

"България Еър" възстановява честотата на полетите си между София и Варна

Националният превозвач "България Еър" възстановява голяма част от честотите на полетите си между София и морската ни столица. От 25 май авиокомпанията започна да изпълнява два полета дневно между София и Варна – сутрешен и вечерен.

След 10 юни "България Еър" ще увеличи броя на полетите си между двата града, добавяйки и трета честота в удобен следобеден час. Първият следобеден полет между София и Варна по разписание ще се изпълни на 11 юни.

Паралелно с възстановяването на честотите по вътрешната линия, която е и една от най-търсените сред пасажерите, превозвачът продължава постепенно да зачестява полетите си и по още от редовните си маршрути, по които имаше анулации, наложени заради COVID-19 пандемията.

Авиокомпанията изпълнява всичките си полети при още по-засилени хигиенни и организационни мерки, редовна дезинфекция на самолетите и санитарните помещения в тях. От "България Еър" съобщават, че сигурността, здравето и спокойствието на пасажерите са приоритет за компанията, затова с цел превенция, е въведено и изискване за задължително носене на маски по време на полет както за екипажите, така и за пътниците. Повече за мерките, които предприе авиокомпанията, прочетете тук.

"България Еър" продължава да оперира до по-голямата част от своите директни дестинации. Маршрутите, за които няма забрана за летене от държавните органи като Амстердам, Лондон, Париж, Брюксел, Берлин, Франкфурт, Рим, Милано, Виена, Прага, Цюрих, Мадрид, Барселона, Малага, Палма де Майорка, Атина, Варна и други са достъпни за всички пътници, информират още от авиокомпанията.

Националният превозвач ревизира и актуализира постоянно полетната си програма, съобразено с регулациите в различните страни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във