Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Борисов: Политическа наглост е да ме обвиняват за "Южен поток" и "Уестингхаус"

Политическа наглост е да обвиняват ГЕРБ за "Южен поток" и "Уестингхаус", написа лидерът на партията Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

Тази сутрин бившият министър на енергетиката Румен Овчаров заяви, че този консорциум, който ще строи българската отсечка на "Южен поток" е бил избран крайно непрозрачно с подкрепата на Бойко Борисов.

"Като гледах сутринта Р.Овч. какви ги говореше, и аз започнах да се чудя през последната година ГЕРБ ли управляваше или тройната коалиция с мандатоносител БСП?", написа Борисов.

"Политическа наглост е да обвиняват ГЕРБ за "Южен поток" и "Уестингхаус", като се има предвид, че всички конкурси и подписвания на договори бяха проведени не от кого да е, а от кандидата за лидер на БСП – Драгомир Стойнев (пощальонът). И да не забравяме, че същият пощальон предаде националния суверенитет като лично занесе пълномощно и го предаде на рецепцията на еврокомисаря Йотингер, през секретарката, за да може ЕК да предоговори от името на България проeкта "Южен поток", допълва лидерът на ГЕРБ.

Facebook logo
Бъдете с нас и във