Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Близо 120 български компании поръчват индустриални части онлайн

Techpilot (https://www.techpilot.net) e водеща европейска онлайн платформа за индустриални части по поръчка. Тя свързва 13 000 купувача с 21 000 доставчици, обхващащи около 280 технологии, което я превръща в значимо европейско пазарно място за индустриални детайли, изработени по поръчка. Платформата свързва фирми, които публикуват своите заявки за определени продукти, с компании, които могат да контактуват със заявителя и да изпълнят поръчката.

Към момента около 120 български компании вече са се регистрирали на платформата и успешно ползват услугите й. Ползването на функционалностите на платформата може да се осъществи само след регистрация, като има два типа членство – безплатно и платено. При заявка за безплатно членство фирмата бива регистрирана, но не може да инициира контакт, а само може да бъде търсена, ако някои от платените членове иска да се свърже с нея. При платеното членство фирмата може да влиза в контакт с поръчителите, да вижда технически чертежи и информация за поръчката, да прави оферти и да дискутира със заявителя.

С цел да се стимулират българските фирми да участват в платформата на специална среща между ръководителя на СТИВ-Хамбург г-н Стойчо Стойчев и г-н Тхймел от Techpilot – DynamicMarkets GmbH, която е разработила платформата, е договорена отстъпка от 10% за нови регистрации на компании от България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във