Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Бизнесът предлага работа на хората с увреждания

На 26 април в хотел ,,Маринела”, София ще се проведе първото издание на Кариерен форум “Равенството значи повече”, събитие насочено към реализация на хората с увреждания в България. Над 20 български и международни организации представители на отговорния бизнес в България, ще предоставят възможност на хора с различни възможности (с ТЕЛК и без ТЕЛК) да станат част от техните екипи.

Най-голямото предизвикателство пред хората с различни възможности в България е включването в пазара на труда, както и възможността за допълнителни адаптирани обучения, повишаващи тяхната квалификация, знания и умения.

“Невероятно е с какво желание те работят и се развиват, когато усещат подкрепата и вярата на своите работодатели”, коментират Йоана Колева и Ива Цолова, основатели на JAMBA - Career for All и организатори на форума.

Кариерен форум ,,Равенството значи повече” 2018 е под мотото: Всеки има право на шанс, защото равенството значи повече! Това е първо издание на събитие, което ще се организира ежегодно. JAMBA​ и ​Ernst and Young Bulgaria​ с генералното партньорство на Сдружение ,,Маринела”​правят голямата крачка за включване и интеграция на хората, които имат различни възможности и потенциал. Събитието е под патронажа на Президента на Република България генерал Румен Радев, Министерството на труда и социалната политика и Столична Община. Присъствието на Кариерен форум ,,Равенството значи повече” е БЕЗПЛАТНО, всеки кандидат може да се регистрира на място в деня на форума. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във