Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Бизнес лидерите станаха партньори на европредседателството

Силна и категорична подкрепа на бизнес лидерите получи Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. Тя беше изразена по време на срещата на министър Лиляна Павлова с Българския форум на бизнес лидерите  днес.

По време на срещата Павлова подписа и споразумение за партньорство с председателя на управителния съвет на организацията на бизнес лидерите у нас Ираван Хира. В документа се казва, че активното участие на предприемачество и рекламирането на българските стоки и услуги са важни за успешното представяне на страната ни и популяризирането й сред останалите държави-членки на ЕС.

„Искаме да представим България като добро място за нови инвестиции и бизнес възможности“, заявиха представителите на форума по време на срещата с министър Павлова. Тя благодари за оказаното доверие и безрезервната готовност на бизнес-лидерите у нас за работят за осъществяването на целите и приоритетите, заложени в програмата на правителството.

Лидерският форум обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин. Организацията е е платформа за обмяна на добри практики, иновации и идеи за развитие на бизнес и социалната среда в България.

Павлова е упълномощена да подписва споразумения с български и чуждестранни партньори с решение на Министерския съвет на 26 юли.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във