Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Avison Young стъпи и в България

Марк Роуз - председател и главен изпълнителен директор на Avison Young, обяви днес (26 март) стратегическото присъединяване на два нови асоциирани члена, в лицето на "Славчев Консултинг" и новорегистрирано дружество в Чехия, които ще разширят географски предлаганите от компанията услуги в Централна и Източна Европа. Преминавайки под общата бранд-идентичност на Avison Young, те ще продължат да предоставят интегрирани услуги на местни и международни клиенти.

"Ние сме фокусирани върху разширяването на дейността си там, където нашите клиенти се нуждаят от нас и където са най-добрите професионалисти. Следим с особено внимание страните от региона на Централна и Източна Европа, където има много възможности за инвестиции и изобилие от талантливи хора с технологична насоченост. Екипите в България и Чехия са не само чудесно културно богатство за нашата компания, която е насочена към хората, но и внасят разнообразие от перспективи, опит и професионализъм в организацията. По този начин ще продължим да предоставяме услуги с висока добавена стойност на своите клиенти и да ги подпомагаме при вземането на стратегически решения в областта на недвижимите имоти", каза г-н Роуз.

"Славчев Консултинг" е основана през 2012 г. от Антон Славчев. Над 15 години той е сред водещите експерти в сферата на консултантските, брокерски и мениджмънт услугите, свързани с офисни сгради. Фирмата предлага също услуги като представляване на наематели и наемодатели, специализирани маркетинг проучвания, както и общи пазарни проучвания. С богат международен опит във Франция, Великобритания, Румъния и България, екипът на "Славчев Консултинг" е добре познат със своя модерен и гъвкав подход при предоставяне на стратегически решения.

„Като професионален екип, който се стреми да предлага най-добрите възможности на своите клиенти, ние сме изключително развълнувани от партньорството си с Avison Young, с които споделяме едни и същи визия и ценности.  Ние имаме задълбочен аналитичен подход, което в комбинация с платформата от данни и анализи на Avison Young ще ни помогне да продължим да постигаме най-добрите резултати за нашите клиенти“, каза Антон Славчев, който от днес вече е изпълнителен директор на Avison Young в България. .

Отличното познаване на регионалния пазар намира конкретна реализация и чрез създаване на съвместно дружество в Чехия. Стъпвайки на вече изградените в Централна и Източна Европа основи в Унгария, Полша и Румъния, Avison Young събира група изтъкнати експерти в областта на недвижимите имоти в Чехия, с цел позициониране на компанията на местно ниво като водеща  консултантска платформа от 1 април 2021 г.

Екипът ще бъде ръководен от Раян Рей MRICS, Изпълнителен директор за Чехия. Раян Рей е специализиран оценител и експерт "Капиталови пазари", добре познат със своя професионализъм. Той ще работи в тясно сътрудничество с Давид Канта - изпълнителен директор на Avison Young за Румъния, и с екип от високо квалифицирани професионалисти с богат опит на чешкия и словашкия пазар. Екипът ще консултира наематели и наемодатели в сферата на капиталовите пазари и инвестициите, оценяване, офисен сегмент, търговия и логистика, управление на сгради, пазарни проучвания и консултантски услуги.

„С фокус върху Prop Tech, трансгранично сътрудничество и търсене на решения въз основа на анализа на данни, аз съм много развълнуван да бъда част от Avison Young на този важен етап на растеж в Централна и Източна Европа и в световен мащаб. Пазарът се променя и за да бъдеш топ консултант днес също трябва да се променяш успоредно с него. В Avison Young иновациите се насърчават и използват, за да доведат до резултати за нашите клиенти и в крайна сметка за нас като бизнес“, каза Раян Рей.  

Новите присъединявания допълват неотдавнашното стратегическото партньорство с консултантската група “Limehouse”, които сега оперират в Унгария като част от групата на Avison Young. Това засилва присъствието на компанията в Централна и Източна Европа и разраства нейната платформа за предоставяне на услуги в Европа, в това число Обединеното Кралство, Ирландия, Германия, Полша, Румъния и Израел.

„Утвърждаването на мястото ни в Централна и Източна Европа е ключов фактор от нашите Европейски планове за разрастване. Ние постепенно разширяваме географското си присъствие в Европа и очакваме да последват още анонси. При разрастването ни, фокусът е върху внедряването на умения, технологии и професионализъм, които ни позволяват да предоставяме водещата услуга, която нашите клиенти очакват от нас. Нашата цел е да предложим безпрепятствено обслужване с най-високо качество в региона на Централна и Източна Европа, впоследствие и в цяла Европа", заяви Гери Хюз, президент Avison Young за Европа.

Avison Young е международен консултант в областта на недвижимите имоти. Щаб квартирата й е в Торонто (Канада), има офиси в 13 държави на четири континента. За девета поредна година е отличена с приз в класацията за „Най-добре управляваните компании - "Best Managed Companies Platinum Club designation" в Канада.

Facebook logo
Бъдете с нас и във