Банкеръ Daily

Управление и бизнес

АПИ обяви обществена поръчка за мантинели за над 253 млн. лв. без ДДС

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за възстановяване, ремонт, доставка и монтаж на ограничителни системи (мантинели) за републиканските пътища за срок от три години. Към настоящите договори с пътните дружества са подписани споразумения, съгласно които срокът им на действие е до края юни тази година. Кандидатите могат да подават офертите си до 11 май 2022 г., включително, уточняват от пътната агенция.

Обществената поръчка е разделена на шест обособени позиции по районите на планиране в страната. Най-голяма е тя за Югозападен район, включващ области Благоевград, Перник, Кюстендил и София, с прогнозна стойност 42 598 403 лв. без ДДС.

За всички оснанали - Северозападен район, включващ области Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен, за Северен централен район, включващ области Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра, за Североизточен район, включващ области Варна, Добрич, Шумен и Търговище, за Югоизточен район, включващ области Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол, и за Южен централен район, включващ области Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково, с прогнозна стойност е по 42 250 000 лв. без ДДС;

Общата индикативна стойност на обществената поръчка за шестте обособени позиции за трите години е 253 848 403 лв. без ДДС и се финансира от бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура".

Facebook logo
Бъдете с нас и във