Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

АНГЛИЙСКИТЕ ТУРИСТИ ЩЕ БЪДАТ ПОВЕЧЕ ДОГОДИНА

Британският туроператор Фърст чойс холидейз ще предлага догодина на своите клиенти почивки на Българското черноморие. Според икономическото министерство централата на компанията е уведомила с писмо ведомството на Петър Жотев, че тя ще включи в каталозите си комплексите Албена, Златни пясъци и Св. св. Константин и Елена.
Фърст чойс холидейз е втората фирма след Болкан холидейз, която ще организира ваканции у нас за английските туристи. Тя ще превозва клиентите си до Варна с чартърни полети през целия сезон - от май до октомври.
Междувременно Агенцията за приватизация откри процедури за раздържавяване на 23 обособени части от Слънчев бряг АД. В групата са включени хотелските комплекси Европа, Поморие, Феникс, Глобус и Диамант, девет отделни хотела, пет ресторанта, летният театър, два тенискорта. Методът на продажба на предлаганите активи ще бъде обявен през следващата седмица, обещават от АП. Според хората на Левон Хампарцумян до 15 май трябва да са готови и оценките на терените под вече приватизираните обекти в Слънчев бряг.

Facebook logo
Бъдете с нас и във