Банкеръ Daily

Управление и бизнес

Acronis с нов главен търговски директор

Катя Иванова е новият главен търговски директор на Acronis, глобален лидер в кибер-защитата.

Катя Иванова е новият главен търговски директор на Acronis, глобален лидер в кибер-защитата. Тя ще ръководи търговската дейност на компанията в глобален мащаб. Иванова е експерт в мулти-националните продажби с опит на пазарите в регионите на APAC, Европа и Средния Изток, Северна Америка и LATAM. До този момент Иванова беше вицепрезидент вътрешни продажби в глобален мащаб в Acronis, като в това качество управляваше екип от 300 професионалисти.

На новата си позиция Иванова ще разгърне глобалните продажби на Acronis, като ще работи за увеличаване на разпознаваемостта на облачната платформа за кибер-защита Acronis Cyber Protect Cloud Platform.

Иванова постъпва в Acronis като инженер поддръжка през август 2011 година. През февруари 2019-а тя заема позицията на Вицепрезидент глобални вътрешни продажби.

„Катя демонстрира целеустременост и амбициозност през цялата си кариера в Acronis, което я доведе до бързо издигане през отделните нива до една от най-високите търговски позиции в компанията. Нямам съмнение, че това скорошно повишение ще й позволи да продължи да надгражда своето успешно корпоративно пътешествие“, казва Патрик Пулвермюлер, главен изпълнителен директор на Acronis.

Доставчиците на управляеми услуги (MSP) продължават да се борят с нарастващата сложност на системите за сигурност, включващи множество различни технологии. Според Глобалния доклад за седмицата на кибер-защитата 2022 на Acronis, 78 на сто от организациите по света използват по около десет различни решения за защита на данните и сигурността. Въпреки това 76 процента от тях страдат от непланирани прекъсвания на работните процеси и загуба на данни. Acronis Cyber Protect Cloud предлага интегрирана, единна архитектура, която опростява процеса, без да жертва сигурността.

Решенията за кибер-защита на Acronis се ползват от над 20 000 доставчици на услуги в глобален мащаб, предпазвайки 750 000 бизнеса и предотвратявайки 100 милиона атаки.

“Изключително съм развълнувана и мотивирана да надградя нашия досегашен успех в името на опазването на лоялните ни потребители от възхода на кибератаките. Възнамерявам да помагам на екипа да осигурява най-доброто възможно потребителско преживяване, засилвайки сътрудничеството с нашите потребители и партньори“, коментира Иванова. „Кибератаките продължават да се увеличават в глобален мащаб, така че сега е по-важно от всякога лидерите по сигурността да опазват своя бизнес ефективно и ефикасно“.

Facebook logo
Бъдете с нас и във