Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

Обществени поръчки

"Мини Марица" ще си купуват 81 принтера

Може и да звучи странно, но държавното предприятие "Мини Марица-изток" ЕАД е обявило обществена поръчка за доставката на 81 броя лазерни многофункционални принтера. Какво толкова ще печата миннодобивната компания не е ясно, но от документацията се разбира, че прогнозната цена е 33 600 лева. Това прави средно по 414 лв. за един принтер, при това черно-бял - именно такива са поръчаните. В надпреварата ще може да се кандидатства до 6 февруари.

 

Конкурс за нов ОУП на Ботевград

Макар и с бавни темпове осъвременяването на общите устройствени планове на общините продължава. Тази седмица местните управници в Ботевград са обявили конкурс за изготвянето на важния документ, като са дали срок за участие до 15 февруари. Предвиденият бюджет за изпълнението на задачата е 192 хил. лева. Изисква се документът да е готов в рамките на 12 месеца. 

 

В Свищов закъсаха с лугата

Поради изключително тежките зимни условия през последните седмици запасите от техническа сол (натриев хлорид) и от пясък, нужни за снегопочистването и за поддържането на общинската пътна в Свищов, са на привършване. И за да не се стигне до критично положение, управниците в крайдунавския град са решили да сключат договор с фирма за доставка на до 1000 тона сол и 500 тона пясък. Противообледеняващите смеси са оценени на 135 хил. лева.  Оферти ще се приемат до 8 февруари. 

 

156 бона за самолетни билети

Държавната агенция за метрологичен и технически надзор е обявила поръчка за осигуряване на билети за самолетни полети и за други видове транспорт при служебните пътувания в чужбина на служителите си. С избрания туроператор ще бъде подписан 12-месечен договор. Максималните разходи, които могат да се направят по него, са 156 хил. лева. Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие в надпреварата е 16 февруари.

Facebook logo
Бъдете с нас и във