Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

Обществени поръчки

Стръв за застрахователи

Сериозни държавни поръчки очакват застрахователите до края на тази година. Министерството на здравеопазването например е приготвило 2 298 259 лв., за да сключи полици "Гражданска отговорност на автомобилистите", "Автокаско" (за 840 коли), "Злополука на местата/лицата в МПС", "Злополука на екипите на Спешната медицинска помощ" и "Пожар и природни бедствия". Застраховките ще имат срок от една година. В същото време Столичната община обяви, че търси застраховател за предприятието си за третиране на отпадъци. По тази процедура са предвидени 316 716 лв. за полици, покриващи всички рискове на имуществото и "Обща гражданска отговорност".

 

БНБ ще се абонира за вестници

Обществена поръчка за абонамент и доставка на български и чуждестранни периодични издания е обявила Българската народна банка. Срещу сумата от 127 800 лв. институцията иска да получава вестници, списания, бюлетини, както и достъп до съдържанието на чуждестранни специализирани електронни медии през цялата 2017 година.

 

Сменят бариерите на ГКПП-та

Точно 261 840 лв. е приготвила Агенция "Митници", за да подмени бариерите на граничните контролно-пропускателни пунктове "Капитан Андреево", "Дунав мост" и "Силистра - шосе". Става дума за доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на 60 броя бариери, като избраната фирма ще има и ангажимент за 24 месеца гаранционна поддръжка. Кандидатите ще могат да подават заявление за участие в търга до 16 ноември.

 

Нов ОУП за Сливница

Конкурс за изработването на нов Общ устройствен план е обявила местната администрация в Сливница. Предвиденото възнаграждение за проектантите е 212 хил. лв., а срокът за изпълнение е седем месеца. Срокът за подаване на оферти е 18 ноември. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във