Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

Обществени поръчки

София подготвя принтери за частичните избори

Столичната община е обявила търг за доставката на устройства за копиране и отпечатване на изборни книжа. Поводът са предстоящите частични избори за кмет на район "Младост". Поръчани са 140 броя монохромни мултифункционални устройства и необходимите оригинални тонер касети с максимален капацитет. Те ще служат за копиране на протоколи на секционните избирателни комисии. Заявена е и покупката на 4310 броя нови мастилени глави за мултифункционални устройства, които общината вече притежава. Всичко това ще струва около 230 хил. лева. 

 

Нови столове за Театър "Азарян"

Обществена поръчка за доставка и монтаж на 425 броя театрални столове за Театър "Азарян" е обявил Националният дворец на културата. Максималният бюджет, който е отделен за целта, е 240 хил. лева. Изискванията към столовете са да бъдат с прахово боядисана метална конструкция, механизъм за прибиране и наличие на сертификати за негоримост и пожарна безопасност. Крайният срок за подаване на оферти е 9 ноември. 

 

АПИ поръчва супермашина

Близо половин милион лева е приготвила Агенция "Пътна инфраструктура" за закупуването на ново специализирано превозно средство, с което ще се правят измервания на надлъжна равност, напречни наклони, радиуси на крива, коловози и макротекстура. Целта е с придобивката да се разшири обхватът на контрол при строителството на пътища и държавните инспектори да могат да правят много по-точни и качествени проверки на обектите. Срокът за доставка на машината е 150 дни, а кандидатите могат да внесат своите документи до 24 ноември. 

 

Над 166 хил. лв. за чаршафи за бежанците

Държавната агенция за бежанците, която е на подчинение на Министерския съвет, е обявила поредния търг за задоволяване на потребностите на мигрантите. Този път целта е да се закупи спално бельо за търсещите закрила хора, които са настанени в териториалните поделения на агенцията. Разходите, които ще са в размер на 166 хил. лв., ще бъдат покрити от отпуснатите ни от ЕС средства чрез фонда "Убежище, миграция и интеграция".

Facebook logo
Бъдете с нас и във