Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

Обществени поръчки

Фонд "Земеделие" дава 300 хил. лв. за листовки

Държавен фонд "Земеделие" е обявил обществена поръчка за изработване и доставка на печатни рекламни материали на стойност 300 хил. лева. С парите ще се правят различни листовки, дипляни, брошури, плакати, рекламни вложки за вестници, тефтери, календари, визитки и други. Количества ще бъдат уточнени непосредствено преди подаването на заявките, като срокът на договора с избраната фирма ще е 12 месеца. Документи за участие в търга ще се приемат до 12 декември.

 

Поръчват нови европейски здравни карти

Националната здравноосигурителна каса ще даде 723 450 лв. за изработването на нови Европейски здравни карти. С избраната фирма ще бъде подписано двегодишно споразумение, в рамките на което бюджетът ще се използва в зависимост от подадените от гражданите заявки за такива карти. Желаещите да се заемат с тази поръчка могат да кандидатстват до 23 декември. 

 

БНБ се оборудва с климатици

Четвърт милион лева ще даде Българската народна банка за доставка, монтаж и пускане в експлоатация на климатична и вентилационна техника. Срокът за получаване на оферти или заявления за участие в надпреварата е 5 декември.

 

Радомир ще прави нов план

Нов Общ устройствен план ще има община Радомир до края на август следващата година. За целта е обявен конкурс за избор на проектанти, в който ще може да се участва до 10 декември. Победителят ще получи до 144 хил. лв., за да извърши услугата. Освен самия план наетата фирма ще трябва да извърши също така екологична оценка и оценка за съвместимост на проекта.

 

3.8 млн. лв. за разделно събиране в Севлиево

Местните власти в Севлиево са решили да изградят система за сепариране на твърдите битови отпадъци в общината, за която са отделили малко над 3.8 млн. лева. Според заданието изработването на идеен и работен проект, изграждането на инсталацията и пускането й в експлоатация трябва да стане за 600 дни. Предложения за изпълнение на поръчката ще се приемат до 18 декември.

Facebook logo
Бъдете с нас и във