Банкеръ Weekly

Управление и бизнес

ДРУЖЕСТВА

Актив пропъртис АДСИЦ е спечелил на търг с тайно наддаване, организиран от Агенцията за държавни вземания, общежитие Добре дошли в плевенския квартал Стара гара. Сградата разполага със складове и с шестнадесет етажа със стаи за гости. Общата застроена площ е 914 кв. м, а разгънатата застроена площ е 6904 квадрата. За нея заедно с прилежащите 92.18% идеални части дружеството ще плати 2.527 млн. лева.

В Кресна се подготвя проект за изграждане на фотоволтаична централа, чрез която светлината ще преобразува в електроенергия. Предложението за изграждането на екологичната централа е направила местната фирма Ве Ви ан. Предоставеният от местната администрация имот от 100 дка осигурява на общината 25% участие в проекта. Общинският съвет вече е дал разрешение да се подпише договорът за публично-частно партньорство.

Тишман интернешънъл къмпанис откри бизнес сградата Маркетинг сюит в близост до Летище София. Това е първият обект от мащабния комплекс София ерпорт център, който се изгражда в момента, и трябва да бъде завършен до края на годината. Центърът ще предлага 180 хил. кв м търговски пространства, включително и логистични бази, ниски и средновисоки офис сгради и изкуствено езеро.

Facebook logo
Бъдете с нас и във