Банкеръ Daily

Свят

Удариха колата на Найджъл Фараж след тур по празни бензиностанции

Един от главните виновници за Брексит, Найджъл Фараж, Съобщи, че колата му била ударена от ван, докато обикалял в търсене на гориво, съобщи "Индипендънт".

В постинг в Туитър бившият лидер на Партията на Брексит и на Партията на независимостта, който сега е радиоводещ, се оплаква от празните бензиностанции в цяла Великобритания. Фараж твърди, че е обиколил седем бензиностанции, докато накрая намерил една, в която можел да зареди, но докато чакал на едно кръгово движение, бил ударен от ван. Бившият политик не разкрива дали е пострадал в резултат на удара.

Найджъл Фараж изигра голяма роля в кампанията за излизане на Великобритания от ЕС, но напусна политиката през март тази година, след като така и не си осигури място в парламента.

В момента Великобритания е обхваната от криза във веригата за доставки, която засегна широк спектър от продукти от хранителни продукти до бензин, а недостигът се изостри от паническото купуване.

Излизането на Великобритания от ЕС е обвинявано като един от факторите, допринасящи за кризата, тъй като страната изпитва недостиг на водачи на тежкотоварни автомобили.

Хиляди шофьори на тежкотоварни автомобили от Европа, напуснали Великобритания след Брексит или по време на пандемията, сега не могат да се върнат поради новите имиграционни правила.

Facebook logo
Бъдете с нас и във