Банкеръ Daily

Свят

Тръмп заплаши Клинтън с бивша любовница на мъжа й

Дженифър Флауърс и Бил Клинтън

Доналд Тръмп заплаши, че ще покани на първия си телевизионен дебат с Хилари Клинтън бивша любовница на президента Бил Клинтън.

Дамата - Дженифър Флауърс - е имала връзка с Бил Клинтън през 70-те години на миналия век. Тя каза, че е готова да откликне на поканата и да дойде на дебата, предаде Франс прес.

Ръководителката на кампанията на Тръмп, Келиан Конуей пък не потвърди, че Флауърс ще присъства на дебата, и каза, че екипът на Тръмп не я е поканил официално.

Тръмп отправи заплахата, че е поканил на дебата бивша любовница на Бил Клинтън, след като лагерът на Хилари Клинтън покани на дебата бизнесмена Марк Кюбан, собственик на баскетболния отбор Далас Маверикс. Кюбан е много критичен към милиардера Тръмп.

Първият дебат ще е в 21 ч. източноамериканско време в понеделник в университета Хофстра, град Хемпстед, Лонг Айлънд, на един час път от Ню Йорк.

Очаква се дебатът да привлече рекорден брой зрители. Още преди седмица експерти, цитирани от медиите в САЩ, допускаха, че над 100 милиона души ще следят дуела.

Почти сигурно е, ще бъде подобрен рекордът по гледаемост, поставен от демократа Джими Картър и републиканеца Роналд Рейгън на 28 октомври 1980 г. Тогава 80,6 милиона зрители останаха пред телевизионните екрани.

Facebook logo
Бъдете с нас и във