Банкеръ Daily

Свят

Тръмп прие номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент 

Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално е приел номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент, съобщава ТАСС. В изказването си той е заявил, че изборите на 3 ноември са най-важните избори в историята на САЩ. Той е благодарил на членовете на партията за доверието. 
"Тази вечер заставам пред вас, горд с изключителния напредък, който постигнахме заедно през последните невероятни години, изпълнен с увереност в светлото бъдеще, което ще изградим за Америка през следващите четири години", заяви Тръмп.
Той отново критикува своя конкурент Джо Байдън и заяви, че евентуална негова победа само ще влоши кризите, пред които е изправена страната, съобщава Ройтерс. "Никога досега избирателите не са били изправени пред по-ясен избор между две партии, две визии, две философии или две програми за действие", казва Тръмп. Тези избори ще решат дали ще спасим американската мечка или ще позволим един социалистически дневен ред да разруши скъпата ни демокрация, допълва той.
Въпреки пандемията от коронавируса Тръмп говори на Южната морава на Белия дом пред повече от 1000 души, които скандираха "Още четири години!" и "САЩ".

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща, че страната му ще се радва на "рекордно благоденствие", ако той бъде преизбран, предава ДПА. В речта си, с която прие номинацията на републиканците за кандидат-президент, той обеща "отново да възстанови най-великата икономиката в историята" и, че ще създаде "нов дух на единство".

Facebook logo
Бъдете с нас и във