Банкеръ Daily

Свят

Тръмп поиска уволнението на шефа на Си Ен Ен

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова AT&T да уволни президента на Си Ен Ен Джеф Зъкър, ако „не иска да загуби доверие“.

„Ненавистта и силната преднамереност при отразяването ми затъмняват разума на Си Ен Ен и лишават телевизията от способността да функционира. Това, както неведнъж съм казвал, е отдавна. Малкият Джеф Зъкър отвратително върши своята работа, няма никакъв рейтинг и AT&T трябва да го уволни, за да съхрани доверието“ написа Тръмп в Туитър.

"Си Ен Ен е разделен отвътре заради това, че е хваната в голяма лъжа и отказа да си признае грешката. Немарливият Карл Бърнстийн, човек, който живее в миналото и мисли като дегенерирал глупак, измисля история след история, като му се смеят в цялата страна! Фалшиви новини", написа по-рано президентът в отговор на информация за срещата в "Тръмп тауър" между сина му Тръмп-младши и руски адвокат по време на предизборната кампания за изборите през 2016 г.

В отговор телевизията защити Бърнстийн, който доби популярност при отразяването на скандала „Уотъргейт“ през 70-те години на ХХ век, след който президентът Ричард Никсън беше принуден да подаде оставка и посочи, че „Си Ен Ен не лъже. Ние съобщаваме новините. Може да има много глупаци в тази история, но Карл Бърнстийн не е един от тях".

Facebook logo
Бъдете с нас и във