Банкеръ Daily

Свят

Путин: Да не мислите, че следим всички американски милиардери в Русия?

Руският президент Путин отхвърли информациите, разпространени от американски медии, че руските тайни служби са шпионирали Тръмп и са натрупали компромати срещу него с цел да го шантажират, предаде Франс прес.

"Да не мислите, че нашите тайни служби тичат след всички американски милиардери? Разбира се, че не е така", каза Путин на съвместна пресконференция с молдовския си колега Игор Додон в Москва.

Той обвини отиващата си американска администрация в опит да подкопае легитимността на избрания президент Доналд Тръмп.

Путин заяви, че онези, които са поръчали доклад с каквито и да е компромати срещу Тръмп и разпространяват неверни информации за него, са по-лоши от проститутки.

В доклад, чиято автентичност не е проверена и който бе цитиран в редица американски медии, се твърди, че руските тайни служби са шпионирали Тръмп по време на визита в Москва, за да го шантажират. Американската преса дори спомена, че имало видеозапис от сексуално естество, в което Тръмп бил замесен с проститутки и който бил заснет тайно по време на визита на милиардера в Москва през 2013 г., припомня Франс прес.

"По време на визитата в Москва през ноември 2013 г. Тръмп бе само бизнесмен, един от най-богатите хора в Америка", припомни Путин, коментирайки информациите за Тръмп.

Facebook logo
Бъдете с нас и във