Банкеръ Daily

Свят

Финансовият директор на "Газпром" се е самоубил

Финансовият директор на "Газпром" - се е самоубил, съобщават руски медии. Александр Тюляков, който е заместник на генералния директор на Единния разплащателен център на компанията, отговарящ за корпоративната сигурност, е намерен обесен, информират от 47news, цитирайки представител на правоохранителните органи.

В полицията на Ленинградска област била подадена информация за загинал мъж в елитния квартал "Ленинское" в Ленинградска област.

Отишлите на място сътрудници на правоохранителните органи констатирали, че става дума за 61-годишния Александр Тюляков. Мъжът е намерен обесен в гаража, в постройка до дома му.

Органите на реда уточняват, че той се самоубил и е оставил предсмъртно писмо.

Преди да постъпи на последната си работа, Александр Тюляков работел в "Газпром трансгаз Санкт-Петербург" - компания, която изнасяла и транспортирала газ до девет региона на територията на Русия.

Това е вторият служител на "Газпром", за когото от 47news съобщават, че се е самоубил. Преди няколко дни медията информира, че в същия елитен квартал "Ленинское" е открит мъртъв 60-годишният Леонид Шулман. До тялото му също било намерено предсмъртно писмо.

Facebook logo
Бъдете с нас и във