Банкеръ Daily

Свят

Фенове на Тръмп се надяват да ги отърве от мигранти, гейове и социалисти

Доналд Тръмп

Доналд Тръмп далеч не е завършил своето пътешествие към властта. 74-годишният мъж има конкретни планове за бъдещето - за се кандидатира отново за президент на САЩ, а поддръжниците го  подкрепят о очакват да ги спаси от имигрантите, хомосексуалните и "социалистическите илюзии", пише Дойче Веле.

Тази седмица  предишният президент Доналд Тръмп заяви пред телевизионния канал “Фокс Нюз”, че сериозно обмисля възможността да се кандидатира отново през 2024 година.  74-годишният милиардер продължава да е влиятелна фигура в Републиканската партия и най-вероятно ще спечели номинацията за президент, ако реши да се кандидатира отново, прогнозира "Бизнес Инсайдър".

Председателката на Републиканската партия в югозападния окръг Озауки в щата Уисконсин се казва Кати Брогхамър. Централата на партията ѝ е град Седарбург. Преди президентските избори Седарбург привлече вниманието на водещи американски медии, сред които “Ню Йорк Таймс” и “Политико”. Причината е, че профилът на жителите на идиличния и спокоен град е много близък до този на гласоподавателите на демократите, но въпреки това през 2016 година мнозинството от тях подкрепи Доналд Тръмп. По-голямата част от населението на Седарбург се числи към образованата средна гласа. Сред тях е и самата Кати Брогхамър, която е учителка.

"Това искат демократите - децата вече да не учат”, казва Кати Брогхамър по адрес на строгите противоепидемични мерки и затварянето на училищата.   “Демократите използват Ковид-19, за да контролират хората още повече”, убедена е тя.

Макар да признава, че този път републиканците в Седарбург са загубили, Кати Брогхамър е убедена, че изборите са били „откраднати“. За щурмуването на Капитолия през януари, жената признава, че е било “трагедия”, но според нея “президентът Тръмп няма нищо общо с нея. „Неговите последователи никога не биха направили подобно нещо”, казва тя.

Тя споделя своето мнение и за Джо Байдън: “Страшно е да избереш човек с деменция за президент”. Но все пак допълва, че го съжалява. “И той, все пак, е човек”. Кати Брогхамър не е против имиграцията или поне така твърди: “Моите предци са германци и ирландци. Но те са дошли в тази страна легално”. 59-годишната учителка е убедена, че се бори “всеки ден за свободата”. И че те (имигрантите – б. ред.) “ни взимат страната”.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във