Банкеръ Daily

Свят

ЕВРО 2020: Дебютантът Финландия ще опита да тревожи Белгия

Стадион "Крестовски“ (или "Санкт Петербург Арена“)  в едноименния руски град.

Отборите в  групите В и С ще изиграят своя трети мач на Европейското първенство. Срещите във всяка от тях ще се играят по едно и също време. 

В група С срещите са от 19 часа. 

Северна Македония ще играе с Нидерландия.

Двубоят им ще е на "Йохан Кройф АренА" (на нидерландски: Johan Cruijff ArenA; предишно наименование – "Амстердам Арена") в Амстердам - най-големият стадион в Нидерландия.  Ищван Ковач от Румъния ще е съдия на срещата. 

Западната  ни съседка е без никакви шансове да продължи.

"Лалетата" са водачи след две победи и не би трябвало да имат проблеми в тази среща. 

Срещата между

Украйна и Австрия

обаче е от решаващо значение и за двата отбора. До момента те имат по 3 точки и ще решат кой ще заеме второто място. 

Среща №30 ще се играе на "Арена Национала“ (на румънски: Arena Națională) - многофункционален стадион в ръменската столица Букурещ. Той приема мачовете на национални отбор на Румъния, финала за Купата на Румъния, както и Суперкупата на Румъния. Финалът на Лига Европа през 2012 г. се провежда на новия стадион. Построен е на мястото на бившия Национален стадион и е с категория 4 звезди на УЕФА. Джюнейт Чакър ще е рефер на този двубой. 

И двете срещи в група В са от решаващо значение за крайното класиране. Те са от 22 часа. 

Русия ще търси победата срещу Дания.

Срещата е на футболния стадион "Паркен“ в датската столица Копенхаген. Той е дом на ФК "Копенхаген" и националния отбор на Дания. Клеман Тюрпен от Франция е определен за съдия на срещата. 

Руснаците, въпреки че имат 3 точки, трябва да са максимално концентрирани, защото имат голова разлика от минус 2 гола. Може и този показател да е важен. 

Датчаните започнаха нещастно турнира и до момента не могат да се изявят в истинската си сила и ще трябва да положат доста усилия, за да заличат лошото впечатление от последното място в групата с нула точки. Срещата у дома може да им помогне за сполучлива изява.

Дебютантът

Финландия играе с Белгия.

Отборът пази шансове да продължи напред след като има 3 точки след победата на съседите си от Дания. 

Белгия е с две победи досега и е лидер в класирането с 6 точки. 

Срещата е на стадион "Крестовски“ (или "Санкт Петербург Арена“)  в едноименния руски град. Феликс Брих от Германия ще ръководи този мач.

Facebook logo
Бъдете с нас и във